27 June 2011

Penat wey....

halu haluuuu nk habak ne...haku br je balik dr Eagle ranch resopt PD..gelap dh kulit2 ne...kasar dh jari2 ne huaaaaa..penat je haku memutihkan dan melicin kn kulit..dlm masa 3 ari je terus jd rentung!

Sebenarnya g kursus jati diri yang xberapa nk jati ne...disebab kn haku ne terover amik gambo.. jd korang layan kn je la ye...

welcome to my room

kunci bilik yang beso gabak kicin dia


tempat aku skodeng org..ingat kn org luar xleh nmpk.. rupanya sangat la jelas cermin tuuu.. wt malu jee


lampu yg xmau mau idup

3 in 1 yg haku dh rembat bawak balik umah hehehehee


Ne bukan dekat dkt air terjun k apa k...tp  dkt bilik mandi ok..

dan yg plg best skali..bilik mandi ne tersangat la open...ha3.. sanggat risau ye time nk mandi tuu asik jengok2 kt atas je.. mn la tahu ada org mengintai panjat pokok k...huhuhu

ne lak game yg giler mencabar.. kte org kena wt gak semua game ne...

caya k....??


sebenornya...1 game je yg kte org wt.. panjat tiang elektrik ne.. berani mati btul! dh panjat kena lak lompat tampor bola merah tu.. aku ne dh la gayat orgnya hua...bila dh panjat kte kena diri kt puncak tiang tu.. beso tiang tu cuma 2 tapak kaki je.. time nk terjun tu rasa mcm nk pitam je..

ada gak la org yg lebih gayat dari haku...dia dh panjat sampai puncak tapi gayat nk terjun.. haku mmg berdoa la spy dia peluk tiang tu sampai malam supaya haku tak payah panjat lak hehehehe

Ada lg benda yang menarik..tapiiii gambo xde lak.. kte org masuk utan time malam...dan lagi best kte org buat rakit sendiri...tu la bnda yg wt jari jemari ku kasar..nasib tak roboh rakit tu dkt tengah2 laut

ne muke2 letih time tgu bas tok balikkkkkkkk

3 comments:

1na said...

alaa.. kelentong jer tu... apa bukti ko panjat tiang tu? hmmmmp

Edura Hanum said...

owh...aku bulan depan lak terjah pd

UcU said...

1na : betol la...semua org xbwk camera...abis tu nk wt mcm mn..

Edu : ko PD kt mn?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails